Високе рукавице - примјетан додатак слици

Наравно, у ранијим временима, рукавице су сматране важнијим комадом тоалета него у модерном свету. Уосталом, то није била само гардероба, већ одређени симбол који нам је омогућио да одредимо статус власника. Штавише, постојала је одређена етикета рукавица. На пример, ако је колега пружио руку за стисак руке без скидања рукавица, онда је на овај начин показао своје незадовољство, па чак и непријатељски однос према саговорнику.

Модерни људи су далеко од конвенција из прошлости, међутим, рукавице нису престале да буду примјетан додатак слици. Посебно спектакуларан изглед дуге рукавице до лакта и изнад.

Какви су они?

Девојке које прате модне трендове знају да високе женске рукавице могу изгледати другачије. Асортиман укључује моделе за свакодневне слике, као и вечерње моделе.

Материали

Дуге рукавице су израђене од разних материјала, прије свега, то је:

 • Кожа . За израду рукавица користи се мека и танка природна кожа. Лакови модели такође изгледају веома импресивно. Еко-кожа, односно вештачки аналог природног материјала, користи се за шивење буџетских рукавица.

 • Суеде . Дугачке антилоп рукавице изгледају луксузно. Они сусавршен за елегантан изглед.

 • Текстил . У зависности од дестинације за израду текстилних рукавица користе се различите верзије тканина. Модели направљени од кашмира користе се за заштиту од хладноће, и сатенске, чипке или свилене рукавице су идеалне за допуњавање вечерњег изгледа.

 • Плетенине . Плетене дуге рукавице су веома удобне. Зимски узорци су плетени од вунене пређе, а лагане летње рукавице могу бити плетене са шарахом.

Стилови

Дуге рукавице могу бити затворене, али врло популарне модели са отвореним прстима. Многе фасхионисте воле такве рукавице, јер практично не ограничавају слободу кретања, а не мање импресивне од традиционалних модела. Осим тога, рукавице без прстију омогућују вам да покажете прекрасну маникуру.

Опције за отворене рукавице:

 • Проширене рукавице . Ово је спектакуларан додатак који изгледа као обичне рукавице са обрубљеним прстима.

 • Рукавице, тајице . Ови модели могу бити плетени или ушити од еластичне тканине. Рукавице са високим ногама могу се носити као "резервни" рукави на врху или на хаљину са кратким рукавима.

 • Рукавице од једног комадапрст . Такве рукавице се шиве само од лепих тканина и користе се као прибор за вечерњу или венчаницу.

 • Рукавице, рукавице . Ова опција је рукавица са додатним елементом. Ако је ставите на прсте, рукавице ће се одмах претворити у рукавице. Такви модели су најчешће плетени.

Са чиме се може и не може комбиновати?

Хајде да смислимо шта да носимо са дугим рукавицама. Препоруке стилиста ће вам помоћи да избегнете грешке, јер да бисте направили слику, морате не само да правилно изаберете рукавице, већ и одећу са којом планирате да их носите.

Успешние комбинации

Дуге рукавице се уклапају у широку палету слика, ево неких од најпогоднијих опција:

 • Обложени тричетвртастим слојем било каквог резаи високим кожним рукавицама постаће модеран ансамбл. Можете одабрати класичне црне рукавице од коже, или можете одабрати модел боје одабиром прибора исте боје. Топле дуге кожне рукавице могу се носити испод крзненог капута с кратким рукавима или крзненим прслуком.

 • Оригинални изглед добија се стављањем кожних рукавица изнад лактаса пончом, огртачем или мантеомса рукавим прорезима.

 • Са јакном са кратким рукавима или са спуштеним прслуком Добре плетене рукавице ће добро изгледати.

 • Свилене или сатенске рукавице идеално ће надопунити вечерњи или свадбени тоалет.За вечер узможете покупити и дуге рукавице од чипке.

 • К облачићи можете носити дуге рукавице од сатена, чипке или коже. Тоалет ће изгледати посебно импресивно ако покупите рукавице контрастне боје за хаљину. На пример, на црно заједно са белим или црвеним рукавицама.

  \ т
 • Ако су вечерње рукавице израђене од сатена или свиле, онда за довршавање слике можете користити накит - наруквицу или прстен који се носи преко рукавица. Чипкасте рукавице не треба носити са накитом.

Шта се не препоручује за ношење?

Високе рукавице нису компатибилне са свим стиловима одеће. Да бисте избегли бесмисленост, немојте носити дугачке рукавице:

 • са деним одећом - јакне, прслуци, сундрессес, комбинезони, итд.;
 • са одећом у војном стилу - јакне и маскирне панталоне, грубе чизме;
 • са тренеркама;
 • Хаљине од лаганих тканина (свила, шифона) не смију се носити с кожом или плетеним рукавицама. Али са моделима сатена, чипке или свиле, сасвим је могуће комбиновати их.

Брендови

На модним ревијама можетепогледајте разне моделе високих рукавица. На пример, Лоуис Вуиттон нуди модне женске моделе најфиније коже са леопард штампом. Идеално ће изгледати са тамном монофонијом. А у колекцију Памелла Роланд нуди модерне женске високе рукавице од црног велур с рхинестонес, које се налазе у облику наруквица.