Бровн дерби - класична мушка гардероба

Један од класичних модела мушке ципеле назива се дерби. Ове ципеле нису формалне као строге оксфордице, али се ипак могу носити са класичним оделима.

Класична верзија је црна и браон дербија.Црне ципеле су строжија верзија, браон стилисти препоручују ношење током дана, а за вечерње церемоније изабрати строже ципеле.

Опис модела

Класични смеђи мушки дерби су ципеле направљене од праве коже, без декорације. Карактеристична карактеристика модела је присуство отвореног типа везивања. Ова врста везивања је практичнија, јер вам омогућава да више отворите ципеле када се обуче. Потплат класичног дербија је танак, израђен од коже, елемент који мора да има је ниска потпетица.

Опције

На продају се може наћи и неформални стил дерби. То могу бити:

  • модели на дебелим, укључујући жлебове;
  • антилоп-ципеле или комбиноване моделе у којима се уклапају антилоп-кожа;
  • ципеле за које се користи перфорација.

Сви наведени модели су ципеле које се не препоручују за ношење у пословном одијелу. Али са фармеркама, кратким хлачама, цхинос, ови модели се савршено комбинују.

Комбинација боја

Црне ципеле сматрају се најразноврснијим, али смеђи дерби може бити укључен у различите ансамбле. Са којим бојама иду смеђе ципеле?

Прво, то је плаво , тако да се дерби може лако комбиновати са траперицама класичне индиго боје и плавим одијелом.

Друго, све су то нијансе беж-смеђе скале , као и сиве боје било ког степена засићења. Али питање са црним одијелом је контроверзно. Оваква комбинација је сасвим прикладна на неформалним догађајима, али ако се жели одржати свечани пријем, онда та одјећа захтијева ципеле које треба ускладити.

С ким?

Да бисте одговорили на питање шта да носите смеђи дерби, прво морате обратити пажњу на модел ципеле. Ако се ради о моделу класичне изведбе, онда је боље да га носите с одијелима пословног класичног стила.

Ако треба одржати пословни састанак или свечани догађај, потребно је одабрати одјећу и обућу класичног стила. Ево неколико примера успешних лукова:

  • Комбинација црног одијела с бијелом кошуљом и црном краватом је класик жанра. Ако желите да овај ансамбл учините мање формалним, онда га требате допунити кожним смеђим дербијама и кожним ременом који ће одговарати ципелама.

  • Мање строго, али не мањеЕлегантно тамно сиво троделно одело са белом кошуљом и краватом од челика. Акценат у смеђој дерби дресу и сребрно-сивим свиленим грудима ће оживети изглед.

  • Изгледат ће сјајно у комбинацији са смеђим дербијем и свијетло сивим одијелом. Овај ансамбл ћемо употпунити класичном бијелом кошуљом и црвеном лептир машном са малим точкицама. Последњи акценат је црвени шал за груди.

Неформални стил

Креирање лежерног изгледа може се лако експериментисати комбиновањем смеђег дербија са џинсом, цхинос-ом и чак кратким хлачама.

  • Изласком на састанак или филм, можете носити антилоп смеђи дерби са тамно плавим траперицама, бијелу кошуљу и небеско плави џемпер са В резом у облику слова.

  • Да бисмо упознали пријатеље, комбинујемо смеђе дербије на дебелом ђону са црним уским траперицама и плавом траком. Додатак ће бити смеђи шешир.

  • Љети, на одмору, сет који садржи бијеле кратке хлаче и плаву кошуљу изгледат ће добро. Браон здјеле са перфорацијама и смеђим појасом употпуњују изглед.

Брендови

Смеђе мушке ципеле су класика, тако да се модели ове боје могу видјети у готово свакој модној колекцији.

Који ће модели бити посебно модерни у овој сезони? Најпопуларнија опција је класични перформанс дерби. Такве дербије се могу видети у колекцијама Едвард Греен, Долце & Габбана, Праде и других.

Неформални антилоп модели могу се видјети у колекцијама марки Премиата, Оффицине Цреативе, Сантони, итд. Али Гренсонов модел има класични топ али дебели ђон, што ове ципеле чини посебно удобним за ношење у јесен.